Shkëmbim zjarri ne Athinë

596

Informacioni i referohet një shkëmbimi zjarri. Dy njerëz janë të kërkim dhe në mes tyre edhe një i huaj. Një takim mes dy njerëzve u vunë në dukje natën vonë të premten në kryqëzimin e Andreas Metaxas dhe Emmanuel Benakis. Raportet e informatave se ka pasur një shkëmbim zjarri, por kjo ende nuk është konfirmuar zyrtarisht. Policia u mobilizua menjëherë dhe nxitoi për në zonë, duke kërkuar dy vetë, një prej të cilëve thuhet se ishte një i huaj, me prejardhje afrikane. Nuk janë raportuar viktima, dhe incidenti duket se i atribuohet një pastrimi., raporton e përditshmja Proto Thema