Tag: , , , , , , ,

Gjermania vendi i dytë në botë për emigracionin

Gjermani renditet vendi i dytë më i popullarizuar për emigracionin dhe vjen pas Shteteve të Bashkuara. Gjithnjë e më shumë njerëz zgjedhin BE-në si një...

Putin: Nuk do të sulmojë asnjë vend

Në një përpjekje të fundit për të zgjidhur në mënyrë paqësore çështjen e Ukrainës lindore, Presidenti rus Vladimir Putin tha të shtunën se Rusia nuk ka...

Shqipëria vendi më i korruptuar në Evropë

2014 e rendit vendin më të korruptuar se asnjëherë tjetër. Fenomeni i korrupsionit në mbarë botën po lulëzon në Kinë, Turqi dhe vende të tjera me një rritje...

NYT: Shqipëria, vendi që duhet vizituar

“New York Times” publikon listën e destinacioneve për vitin 2014, një sygjerim që u shkon të gjithë lexuesve të gazetes prestigjoze amerikane, ku në...