Vdekja misterioze e shqiptarit 36-vjeçar në burgun e Trikallës.

127

Edhe një vdekje tjetër në mënyrë misterioze është regjistruar më 10 maj në burgun e Trikallës..

Bëhet fjalë për vdekjen e katert për këtë vit ku burgjet po kthehen ne varre për shqiptaret, duke e çuar ne 23 numrin e tyre ne 28 muajt e fundit. Vdekje të moshave nga 35 -38 vjeç.

Viktima 36 vjeçar Redor Jaupi vuante dënimin në godinë G-2 të burgut të Trikallës dhe ishte në burg më pak se  një vit sëbashku me gruan e tij, por ende pa u gjykuar.