Greqi / Autobusi udhëtonte për në Athinë, digjet plotësisht

302

Shoferi dhe 39 pasagjerë në gjëndje të mirë shendetësore…

Sipas informacionit të parë, një autobus është djegur plotësisht mbrëmë ndërsa lëvizte në Rrugën e Jonit në drejtim për në Antirrio. Sipas informacionit, zjarri filloi nga motori kur ishte në kilometrin 169, në lartësinë e daljes së Gorgomylos.

Forcat e forta të Brigadës së Zjarrfikësve nxituan në vend dhe vazhduan ta shuajnë atë.

Autobusi KTEL ishte duke udhëtuar nga Janina për në Athinë me 39 pasagjerë. Të gjithë pasagjerët dhe shoferi u nisën në mënyrë të sigurt dhe pa rrezik. Të gjithë janë në gjendje të mirë shëndetësore.

Automjeti është shkatërruar pothuajse plotësisht.