Greqi: Gjendet pas dy ditësh e përdhunuar 34-vjeçarja shqiptare

454

Korfuz / Shqiptarja 34-vjeçare u gjet në një kasolle në Agio Petro Lefkimis nga autoritet vendore të sigurimit.

Gruaja u ankua se ajo ishte “rrëmbyer dhe dhunuar nga” dragoi “i Lefkimmi”, i cili në vitin 2012 u dënua me 53 vjet burg për gjashtë përdhunime të vajzave të reja dhe turistëve nga Britania, por u la i lirë në gusht. 2019, duke përdorur ligjin e qeverisë së mëparshme.

.Gruaja 34-vjeçare u raportua e zhdukur të Premten në mëngjes kur partneri i saj 32-vjeçar, nga Shqipëria, njoftoi policinë se u zgjua 24 orë më parë në mëngjes dhe nuk e gjeti atë në shtëpi, por ishte njohur me 47-vjeçarin pas lirimit nga burgu. Ajo ka thene policisë se eshte perdhunuar dhe eshte mbajtur peng nga 47-vjeçari, i cili tash po kërkohet nga policia.