13 shenja për ekzistencën e alienëve

1494

Një pyetje që “torturon” prej shekujsh njerëzit është pyetja se “A ka jetë jashtëtokësore”.

E ndërsa kësaj pyetje askush nuk di t’i përgjigjet me siguri, ekzistojnë dy grupime të fuqishme, ata që besojnë se po dhe ata që besojnë se vetëm në planetin Tokë janë krijuar kushtet për të lindur jeta.

E teksa koha kaluan, nga lashtësia e deri në ditët e sotme janë të shumta teoritë për ekzistencën e Alienëve. Por Daily Star ka renditur 13 shenja që sipas tyre janë themelore në vërtetësinë se alienët ekzistojnë. 

1- Më tepër se 40 mijë amerikanë deklarojnë me siguri se janë rrëmbyer nga alienët /Top Channel/

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: