24 vdekur në një festë në Kaliforni

Bota

viktima ne kaliforni

Tragjedia  me 24 të vdekur nga zjarri që shpërtheu dje në një zonë ku një festë të mbajtur në Kaliforni. Zjarri shpërtheu në një magazinë në Oakland, në rrethana të paqarta. Agjencia Press French (AFP) kanë raportuar se depoja ishte raves me pjesëmarrjen e grupit muzikor Golden Donna dhe u ndoq nga 70 njerëz. Megjithatë, faqja e Facebook-ut ka raportuar se 176 njerëz ishin duke shkuar për të marrë pjesë në një festim, ndërsa 355 të cilët kishin shprehur interesimin e kanë bërë postimet në kërkim për miqtë që kishin shkuar