56-vjeçari shqiptar kërkohej në Itali, por fshihej në Greqi

352

Shqiptari 56-vjeçar ishte i përfshirë në trafikun e drogës dhe kërkohej nga autoritetet italiane, por u arratis në Greqi dhe jetonte i fshehur në Almyros në Magnesia. Por liria e tij ka marrë fund nga një kontroll i rastësishëm nga policia që i dha fund lirisë së tij në Greqi

Autoritetet italiane po kërkonin një shqiptar 56-vjeçar të përfshirë në trafikun e drogës, por ai u arratis në Greqi dhe u fsheh në Almyros Magnesia. Megjithatë, një kontroll i rastësishëm i të dhënave i dha fund ditëve të tij të lirisë.

56-vjeçari u arrestua nga policët lokalë ku për këtë kishte një urdhër arresti evropian i lëshuar nga autoritetet italiane, dhe do parraqitet para Prokurorit të Thesalisë, i cili po fillon procedimet për ekstradimin e tij në Itali.