Avokati i familjes Kacifa, Lykourezos: “Shqetësimi ynë i parë është tradita e trupit të Konstandinit . Jeta dhe vdekja e një greku në Shqipëri”

Greqi

“Nuk ka asnjë arsye për të zgjatur qëndrimin e kufomës në Tiranë. Unë do të bëj lëvizjet e nevojshme për dorëzimin e trupit të Konstandin Katsifës. Është shqetësimi ynë i parë “, tha avokati i famshëm, Alexandros Lykouresos, të hënën në mëngjes. Familja e Konstandinit Katsifas caktoi përfaqësimin e saj drejt drejtësisë greke dhe ndërkombëtare ndaj Aleksandrit Lykourezos. Nuk ka arsye të zgjasë qëndrimin e kufomës në Tiranë”. Tha avokati i njohur grek Alexander Likurezos, duke shtuar se do të kërkojë të “jap një dimension ndërkombëtar për çështjen.