Vassiliki Katsifa Djali im eshte hero! Ma vrane rrugacet shqiptarë, na mbroni po na marrin pronat!

815

Nëna e Konstandinit Katsifa në kujtimin që u zhvillua për fëmijën e saj të dielën në mëngjes në Vouliarates një javë pas vdekjes së djalit, tha per mediat greke

te drejten për fëmijën tim“, Vassiliki Katsifa pasi autoritetet shqiptare ende nuk e kanë dorëzuar trupin e  Konstandin Katsifës në familjen e tij, duke përmendur hetimin në vazhdim nga ndjekja e krimeve të rënda në Tiranë.

Konstandini im do të jetë një hero dhe unë do të bëhem një nënë e ashpër dhe unë do të bëj gurin e zemrës për leventin tim, djalin tim. Ma vrane rrugacet shqiptare, rrugacet. Dua qe te na mbroni se po na marrin pronat nje e nga nje, pa na marrin shtepite tona.Ai e donte fshatin e tij dhe Epirin e Veriut” ishte fraza e fundit e Znj. Katsifa me dhimbje dhe zemërim të tejmbushur për mediat greke
Këtë e pëlqejnë %d blogues: