Avokati i familjes Katsifas: Deri nesër, trupi i tij do të dorëzohet.

817

Keshtu ka thene per televizionin grek Antena sot avokati E. Naviridis foli. Në deklaratat e tij ndaj ANT1, ai vlerësoi se deri nesër Autoritetet Shqiptare do të kenë dorëzuar trupin homogjen. Sipas z. Navridis, martirizimi i familjes duket se përfundon dhe se Konstantinos Katsifas mund të jetë i habitur gjatë ditëve të ardhshme.

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: