Bild: Germania synon të kthejë në Greqi 416.7 mil. euro.

919

Shuma është “mbyllur” në Bundesbank dhe tani kërkon dritën e gjelbër të parlamentit gjerman për t’u disbursuar.

Shuma prej 416. 7 mil.ka ndërmend të kthehet nbaBerlini në Greqi “, thotë një artikull në gazetën gjermane Bild.

Athina mund të shpresojnë për qindra milionë euro të të ardhurave obligacionet e interesit grek që mbahet nga banka gjermane qendrore (Bundesbank). Theksohet në publikimin e gazetës gjermane. Artikulli në Bild, megjithatë, vë në dukje se kjo shumë është “i mbyllur” në buxhet dhe kërkojnë drita e gjelbër e Bundestagut për t’u disbursuar.

“Një parakusht për disbursimin është përfundimi i suksesshëm i programit të rregullimit të tretë, dhe nevoja për ndihmë të mëtejshme financiare për Greqinë,” përfundon gazeta Bild:
Këtë e pëlqejnë %d blogues: