Britania: Këto janë profesionet me pagë mbi 130 mijë euro në vit

371

E lartë në listën e punëve më të paguara në Britani janë shumë profesione mjekësore dhe specialitete të kësaj natyre.

Drejtorë financiarë si dhe në tregëti, inxhinierë, demtistë, dermatologë, menaxherët të produkteve, pediatër, reumatologë, nefrologë dhe kirurgë plastikë janë kirurgët më të mirë në këtë fushë sipas faqes së internetit të kërkimit të punës “Indeed”.

Këto janë profesione me të ardhura deri në 130,000 euro, sipas të njëjtit burim, pasi kërkesa tejkalon ofertën. Në krye të listës janë drejtorët financiarë, të cilët janë përgjegjës për planifikimin financiar dhe zbulimin e të dhënave të kompanisë. Sipas drejtorët financiarë sipas të dhënave të Indeed, marrin një shumë prej gjashtë shifrash për shkak të përgjegjësive të tyre.

Është treguese që shumë lartë në listën e vendeve me më të larta pune në Britani janë shumë profesione mjekësore dhe specialitete mjekësore.