Coronavirusi : Greqia sot regjistron viktimën e dytë, shkon ne tetë numri i vdekjeve

256

Viktima e dytë e ditës së sotme është një 80-vjeçar i shtruar në Spitalin Pamakaristos.

Tetë të vdekurit nga koronavirusi raportojnë informacione më të reja. Një tjetër njeri, i teti me radhë dhe i dyti në ditët e sotme, humbi jetën e prekur me koronavirus. Ky është një burrë 80-vjeçar i shtruar në spital në Pamakaristos.

mediat vendase raportojnë se ai ishte një burrë 87-vjeçar nga fshati Damascene, një nga dy fshatrat e karantinuar dhe ka qenë në spital prej katër ditësh dhe ka vuajtur nga sëmundje të rënda themelore.