COVID-19 / INDI: 56 vdekje dhe 2301 të infektuar

265

Rreth 8,000 teste janë kryer në 24 orët e fundit në të gjithë vendin, më e larta në një ditë të vetme, tha Ministria e Shëndetësisë në konferencën e saj të përditshme të Premten.

Numri i rasteve të konfirmuara të koronavirusit në Indi u rrit në 2301, përfshirë 56 vdekje dhe 156 nga ata që janë shëruar.

Maharashtra dhe Tamil Nadu janë shtetet më të prekura me përkatësisht 423 dhe 309 raste. Kryeministri Narendra Modi, iu drejtua kombit dhe falënderoi njerëzit për bashkëpunimin me bllokimin e 21 ditëve.