Edi Paloka dënohet me 500 mijë lekë gjobë për shpifje

Politika

Gjykata e Lartë ka dënuar për shpifje deputetin e Partisë Demokratike të Shqipërisë, Edi Paloka.

Bëhet e ditur se në Gjykatën e Lartë është zhvilluar proces gjyqësor ndërmjet ish-ministrit të Brendshëm Saimir Tahiri dhe deputetit demokrat Edi Paloka. Ky i fundit u dënua me akuzën e shpifjes dhe është i detyruar të paguajë 500 mijë lekë gjobë.