Egjipt: Vdes nga një arrest kardiak ish-presidenti Mohammed Morsi

342

ish-presidenti i Egjiptit Mohammed Morsi vdiq në moshën 67-vjeçare nga arrest i papritur kardiak, gjatë një seance dëgjimore në burg ku ishte burgosur, transmetoi televizioni shtetëror egjiptian në orët e hershme të mëngjesit duke cituar një burim mjekësor.

Sipas këtij burimi, Morsi, i cili kishte pasur tumor dhe ishte nën mbikëqyrje të vazhdueshme mjekësore.