Ekstremistët e Majtë mbajnë peng dhe kërcënojnë të vrasin prokurorin

Rajoni
pengu 15 vjecari
15-vjeçari i vrare

pengu ne focusTurqi  –  Anëtarët e ekstremit të majtë  “Partia Revolucionare Popullore Çlirimtare e Frontit», DHKP-C, po mbajnë peng prokurorin i cili po trajton procesin e vrasjes e 15-vjeçarit Berkin Elvan. Fotot e publikuara në rjetet sociale janë shokuese. Menjëherë në vendin e ngjarrjes në godinë kanë mbritur forcat speciale SWAT, por ende nuk ka të dhëna për ndërhyrjen e forcave në ndërtesën e prokurorisë në qytetin Stamboll, në zyrën ku ndodhej prokurori.