Emigracioni : Front sulmi kundër Gjermanisë hap qeveria italiane

740

Front sulmi kundër Gjermanisë hap qeveria italiane, me Ministrin e Brendshëm  Mateo Salvini

Ministri i Brendshëm italian Mateo Salvini ka theksuar sot në shtypin italian sipas të cilit Gjermania po përgatitet të kthejë në Itali emigrantët dhe refugjatët që kishin hyrë në BE nëpërmjet territorit italian.

“Nëse dikush në Berlin ose në Bruksel mendon se do të shkarkojë në Itali dhjetëra emigrantë me fluturime arbitrare, ata do të dinë se nuk do të ketë aeroporte të disponueshme. Ne do t’i mbyllim ato siç kemi bërë me portet, “tha Salvini,
Këtë e pëlqejnë %d blogues: