Frika se udhëheqësi i Interpolit nuk është i gjallë

706

Gruaja e tij tha se partia komuniste në pushtet e Kinës është “e ashpër dhe e pistë”

Unë u them fëmijëve tanë se babai im është i zhdukur në një udhëtim të gjatë pune”, tha dje, Grace Meng, ish burri i udhëheqësit të Interpolit, Mong Hongoui, me sa duket i ngazëllyer në BBC, duke shprehur frikën e saj për jetën e njeriut e saj në Kinë është në rrezik.

Si ajo ashtu edhe fëmijët e saj se nuk kanë marrë lajmet nga Mong Hongoui që nga 25 shtatori, kur këto të fundit shkuan nga Franca në Kinë ku ajo përballet me akuza për korrupsion. “Unë mendoj se kjo është një persekutim politik. Unë nuk jam i sigurt se ai është i gjallë “, tha gruaja e tij Meng, duke vënë në dukje partinë komuniste të Kinës në pushtet se ata janë njerëz” të ashpër dhe të pistë “. “Ata mund të bëjnë gjithçka. Nuk ka kufi për ta. Dhe kjo është e vërtetë për të gjithë në Kinë sot, “shtoi ajo.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: