Reagon Partia Potami (Lumi) për 12 milje në Jon: Njoftime të “këmbës”

574

Greqi / Me një deklaratë ka reaguar sot lidhur me zgjerimin e kufirit detar Partia Potami , ku  thekson se një çështje shumë serioze për vendin duhet të trajtohet në mënyrë të ngjashme. Ironia qendron se keto njoftime nuk mund te behen kur largohet dhe kur afrohet nje minister. Por…

“Zgjerimi i Detit Egje është një çështje shumë serioze për një vend dhe duhet të trajtohet në mënyrë të ngjashme”, theksoi sot Partia Parlamentare Potamis sonte me rastin e raporteve Kotzia për zgjerimin e ujërave territoriale në Greqinë perëndimore.

“Ajo duhet të jetë pjesë e një strategjie kombëtare që formohet nga pajtimi dhe nuk shpallet” në këmbë “gjatë një ceremonie të dorëzimit – pranimit të ministrisë,” shtoi ai në deklaratën e tij.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: