Greqi: 2,665 raste, 27 vdekje, 368 të intubuar

Gjatë 24 orëve të fundit sot më 15 Tetor regjistruan 2,665 raste si dhe 368 të intibuar dhe 27 vdekje nga koronavirusi në Greqi. ]Numri i përgjithshëm i rasteve është 689.896 (ndryshim ditor + 0.4%), nga të cilët 50.8% janë meshkuj.

Vdekjet e reja të pacientëve me COVID-19 janë 27, ndërsa që nga fillimi i epidemisë janë regjistruar gjithsej 15,317 vdekje.