Greqi: 41 vdekje dhe 1,490 raste – 239 pacientë të intubuar

211

Dita e tretë e karantinës në Greqi dhe ky vend regjistron rekordin më negativ deri më sot me 41 vdekje dhe 239 pacientë të intubuar – 390 raste në Atikë dhe 412 në Selanik – Në 825 numri i përgjithshëm i vdekjeve në vend