Greqi: 5 të vdekur dhe 241 raste të reja nga coronavirusi

239

Sot në këtë vend janë regjistruar 241 raste të reja të coronavirusit, nga të cilat 31 u zbuluan pas kontrolleve në portat e hyrrjes se vendit, ndërsa 39 pacientë trajtohen me intubim.

Kurba qe tregon rritjen e rasteve në Greqi

Numri i përgjithshëm i rasteve në Greqi është 10.998, nga të cilat 55.7% janë burra.

2.174 (19.8%) të rasteve konsiderohen se kanë të bëjnë me udhëtime nga jashtë vendit dhe 4.843 (44.0%) kanë të bëjnë me një raste brenda vendit.