Greqi: 519 të intubuar, 2.581 raste dhe 72 të vdekur

220

Sot në këtë vend gjatë 20 orëve të funditu regjistruan 2,581 raste dhe 72 vdekje.

Numri i përgjithshëm i rasteve është 87,812 dhe numri i të viktimave ka shkuar në 1,419, ndërsa 519 pacientë janë të shtruar në spital nga intubimi.

Mosha e tyre mesatare është 65 vjeç. 156 (30.1%) janë gra dhe pjesa tjetër janë burra. 81.1% e pacientëve të intubuar kanë një sëmundje themelore ose janë të moshës 70 vjeç e lart.

Numri i përgjithshëm i vdekjeve arriti në 1,419 midis tyre 573 (40.4%) ishin gra dhe pjesa tjetër ishin burra. Mosha mesatare e bashkëqytetarëve tanë që vdisnin ishte 80 vjeç dhe 96.9% kishin disa sëmundje themelore dhe / ose moshën 70 vjeç e lart. Sot numri I rasteve ishte 2,581 nga të cilat 38 u regjistruan pas kontrolleve në portat e e hyrjes së vendit. Numri i përgjithshëm i rasteve është 87,812, nga të cilat 53.5% janë burra