Greqi/ Alarmohet policia: Një pako e dyshuar në zyrat e SYRIZA-s

700

Një pako e dyshimtë me korrespondencë në adrese të Sekretarit te përgjithshëm  Panos Skourletis është zbuluar pak më parë në zyrat e SYRIZA, partia ne fuqi në Koumoundourou, vetëm disa orë pasi një shpërthimi bombe në Kishën e shenjtë të Shën Denis në Kolonaki. Pakoja kishte marrës  Sekretarin të SYRIZA, Panos Skourletis pasi është testuar nga skaner special u konsiderua e dyshimtë dhe u njoftua policia. Pakoja është bllokuar nga forcat e policisë dhe pritet kontrolli i saj.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: