Nje jave pas zjarreve, Tsipras shkruan ne Twiter :

Greqi

Pas vizites kryeministri ne rrjetin social ne Twiter shkruan::

Sot kam vizituar vendin e tragjedisë. Kam biseduar me civilët, inxhinierët, ushtarët, zjarrfikësit dhe vullnetarët. Hidhërim i pabesueshëm, por respekt i pafund për ata që dhanë betejën e pabarabartë me flakët dhe tani po japin betejën e rehabilitimit.