Greqi: Bien faqet e internetit te qeverisë …hidhen dyshime

326

Greqi/ sot ne mbremje pas orës 9 , kanë rënë faqet e internetit të Ministrive të Financave, Tregtisë dhe Punëve të Jashtme, si dhe asaj të Kryeministrit , policisë etj. Dyshohet per nje sulm kibernetik