GREQI/ Ku mund të bëni neser një test të shpejtë falas.

Greqi

Në 184 pika në të gjithë territorin, Ekipet Lëvizëse Shëndetësore EODY do të jenë të pranishme nesër, e enjte, 11 nëntor dhe do të kryejnë testimin e shpejtë falas për Covid-19.

1. D. Maroussi, Sheshi Efterpis (ISAP), 09:00 -15:00.

2. Bashkia Pire, Sheshi Kanari, Pasalimani, ora 09:30 -15:00.

3. Bashkia Alimos, Kalamaki dhe Poseidon (parkimi komunal në lartësinë e urës për këmbësorë), 09:30 -15:00.

4. D. Dionysou, Qendra Kulturore Pranverë, Kanari 3, 09:00 -15:00

5. D. Ilio, Aiantos and Chrysiidos, Ilion, 09:00 -15: 00

6. D. Chaidariou, Bashkia, Rr. Karaiskaki 138 & Epavleos, Chaidari, 09: 00-15: 00

7. Bashkia Elefsinë, Qendra Kulturore e Kimonos & Pangalos, (përballë Kishës së Agios Georgios, 09: 30-15: 00

8. Bashkia Agia Varvara, Kryqëzimi El. Venizelou dhe Koundouriotou, 09: 00-15: 00

9. Porta e Jugut TIF, (hyrja nga Avenue Stratou me Angelaki) 08: 30-20: 30.

10. D. Pyleas, dyqan i komunitetit, Filiro, ora 09:30 – 15:00.

11. D. Kalamarias, brenda teatrit bashkiak, rruga Çili dhe Tripoleos 12, ora 09:30-15:00.

12. D. Thermis, KAPI Thermis, Iasonidou 19, 09: 30-15: 00

13. D. Pavlou Mela, kampi Karatasiou, Avenue 37th Army, 09: 30-15: 00

14. D. Oreokastro, A KAPI Oreokastro, Trabzon 31, 09: 30-15: 00.

15. D. Neapolis-Sykeon, C KAPI Sykeon, 54 Mesolongiou & Pergamon, 09: 30-15: 00.

16. Klinika Sociale e Mitropolisë së Shenjtë të Neapolis dhe Stavroupolis, Lagada 53, ora 9:00 – 15:00.

17. Ano Poli, Dega 7 KAPI Selanik, 14 Akropolis, ora 9:00 – 15:00.

18. Kato Toumpa, Dega 8 KAPI Selanik, Artakis 9, ora 9:00 – 15:00.

19. Triandria, Dega 14 KAPI Selanik, Iroon 4, ora 9:00 – 15:00.

20. Charilaou, Dega e 6-të KAPI Selanik, Nouka Stefanou 10, ora 9:00 – 15:00.

21. Klinika EODY në Rajonin e Maqedonisë Qendrore, Vasilissis Olgas 198, në oborrin e rajonit, ora 09:30-15:00.

22. Klinika EODY pranë TIF, hyrja nga Porta e Tregtisë në Egnatia, ora 08:30-15:30.

23. Etoloakarnania, Agrinio, Tregu i vjetër i perimeve, 08:30 – 13:30

24. Etoloakarnania, Angelokastro, Ish Bashkia, 09:00 – 10:00

25. Etoloakarnania, Megali Chora, Zyra e Komunitetit, 11:00 – 13:30

26. Etoloakarnania, Etoloakarnania, KAPI Messolonghi, 08: 30-14: 30

27. Etoloakarnania, ndërtesa e komunitetit, Fondacioni Tsoni, Nafpaktos, 09: 00-14: 00

28. Andros, Andros Town, 09: 00-17: 00

29. Andros, Rajoni Batsi, ora 10:00-16:00

30. Argolida, Salla “Danai”, Kazerma Kapodistria, Argos, ora 09:00-15:00.

31. Argolida, Qendra Rinore, Nafplio, ora 09:00-15:00

32. Argolida, Sheshi Kranidi, Kranidi, 10: 30-13: 30,

33. Arcadia, Sheshi Agios Vassilios, Tripoli, 9: 00-14: 00

34. Arcadia, Spitali Panarkadiko, Tripoli, 8: 00-13: 00

35. Arkadia, Qendra Shëndetësore, Leonidio, 9: 30-12: 30

36. Arkadia, Tiro, sheshi, ora 13:00-15:00

37. Arta Qendra Shendetesore Arta (ISO BOX), ora 09:00-15:00.

38. Arta, Spitali Arta, ora 09:00-15:00

39. Arta, Tetrakomo e Artës, ora 10:00-13:30.

40. Achaia, Patras, Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë, Riga Fereou 58, 08: 30-20: 30

41. Achaia, Aigio, Qendra Shëndetësore Aigio, Shtëpia e Nënës dhe Fëmijës, Kleisouras 1, 09: 00-15: 00

42. Achaia, Kato Achaia, Qendra Kulturore Melina Mercouri, Dimokratias 1, 09: 00-16: 00

43. Boeotia, Komuna e Thebës, 47 Kadmou, Thebë, 9: 00-15: 00

44. Boeotia, Bashkia e Vjetër e Livadia, Livadia, 09: 00-14: 00

45. Grevena, Th.Ziaka Provimi 23, 08: 30-15: 30.

46. ​​Grevenë, Bashkia e Grevenës, ora 08:30-15:00.

47. Drama, Qendra Informative Drama, Sheshi Eleftherias, ora 08:00 – 14:00

48. Dramë, Komuniteti Perichorë, 09: 30-13: 30

49. Evros, Teatri Komunal Foyer i Alexandroupolis, 306 Dimokratias Ave., 08: 30-15: 30

50. Evros, Njësia periferike, Karaoli dhe Dimitriou 40, 09: 00-14: 00

51. Evros, Komuniteti Megalo Dereio, Bashkia Soufli, 11: 00-13: 30

52. Evros, KAPI Didymoteicho, 25 maj 145, 11: 00-14: 30

53. Evros, K.Y. Orestiadas, Evripidou Zigburg 10, 08:00 – 16:00

54. Evros, Porti i Kamariotissa, Samothrace, 08: 00-15: 00

55. Evia, Kalkida, Ura e Vjeter e Kalkides, ora 09:00-15:00

56. Evia, Banjat Edipsos, Limenas, Salla OLNE, 08: 00-14: 00

57. Evritani, KAPI Karpenisi, ora 08.30-13.00.

58. Zakynthos, KY Ish IKA, 09: 00-15: 00

59. Zakynthos, Macherado, 09: 00-11: 00

60. Ilia, Pirgos, Diakonia Apostolike – sheshi Saki Karagiorga, ora 09:00-17:00.

61. Ilia, Zaharo, Qendra Kulturore Zacharos, 09: 00-14: 30

62. Ilia, Kalyvakia, Zyra e Komunitetit Kalyvakia, ora 10:00-12:00.

63. Ilia, Makrisia, Zyra e Komunitetit Makrisia, 12:30-14:30.

64. Imathia, Komuniteti i Melikit, Aleksandri, ora 09:00-15:00.

65. Imathia, KAPI Veria, Mavromichali 14, 08: 30-15: 00.

66. Imathia, KAPI Naoussa, Sofroniou 25, 09: 00-15: 00

67. Heraklion, Sheshi Agia Aikaterini, 09: 00-15: 00

68. Heraklion, Sheshi Eleftherias, 09: 00-15: 00

69. Heraklion, ISOBOX – Oborri i 7-të RAE, ora 09:00-15:00.

70. Heraklion, Meleses, Komuna Archanes-Asterousia, 08: 30-10: 30.

71. Heraklion, Frieze, D. Minoa Pediada, 10: 00-11: 30

72. Heraklion, Roussochoria, Komuna e Minoa Pediada, 11: 00-11: 20

73. Heraklion, Mania, Bashkia Minoa Pediada, ora 13:00-14:00.

74. Heraklion, Houmeri, D. Minoa Pediada, 09: 00-10: 00

75. Heraklion, Zinta, D. Minoa Pediada, 11: 00-12: 30

76. Heraklion, Ini, D. Minoa Pediada, 12: 30-13: 30

77. Heraklion, Skinias, D. Minoa Pediada, 14: 00-15: 00

78. Thassos, Limenaria, Klinika Bujqësore, 09:00-13:00

79. Thesproti, Igumenicë, Qendra Kulturore Pantheon, ora 09:00-17:00.

80. Thesproti, Bashkia e Platarisë, ora 10:00-14:00.

81. Thesproti, Bashkia Margariti, ora 10:00-14:00.

82. Ikaria, Qendra Shëndetësore Evdilos, ora 09:00 – 16:00

83. Janine, Sheshi Pirros, Janine, ora 09:00-17:00.

84. Janinë Qarku Epir 09:00-14:00

85. Janinë, Universiteti i Janinës, hyrja e Departamentit të Matematikës, ora 11:00-14:00.

86. Kavala, K.Y. Chrysoupolis, 08: 30-15: 30

87. Kavallë, Prefektura e Kavallës, ora 09:00-15:00.

88. Kavala, Eleftheroupoli, KAPI, ora 10:00-13:00.

89. Kalymnos, Porti Qendror, 09: 00-14: 00

90. Leros, Ndërtesa e Bashkisë DONA, 09:00-15:00

91. Kardita, Sheshi Qendror i Kardites (Sheshi Eleftherias), 08:00-16:00.

92. Karditsa, Sheshi Agia Paraskevi, Terma Sarandaporou, 08: 00-14: 00

93. Karditsa, Bashkia Mouzaki, Oborri i Bashkisë, 08: 00-11: 00

94. Karditsa, Sheshi Qendror i Sofades, 49 Kieriou, 10: 00-14: 00

95. Kardita, Komuna Mavromati, Komuna Muzaki, Zyra Komunitare, ora 11:00-14:00.

96. Kardita, Bashkia Petrotou Argithea, Zyra Komunitare, 11:00-12:00.

97. Kardita, KP Kalis Komis Bashkia Argithea, Zyra Komunitare, ora 12:00-13:00.

98. Kardita, Bashkia Greke Argithea, Zyra Komunitare, ora 13:00-14:00.

99. Kastoria, Qendra Shëndetësore Kastoria, Kapiten Kotta 2, 08: 30-15: 30.

100. Korfuz, Teatri Komunal, Mantzarou 5, 09: 00-14: 30

101. Korfuz, Kryqëzimi i Sidarit, 09: 30-14: 30

102. Korfuz, Qendra Shëndetësore Lefkimmi, Lefkimmi, 09: 30-14: 30

103. Kefallinia, Argostoli, sheshi Vallianou, ora 08:00-16:00.

104. Kilkis, KAPI Kilkis, Kapeta Georgiou 26, 09: 00-17: 00

105. Kilkis, Pefkodasos, Klinika Bujqësore, 09:00-11:00

106. Kilkis, Platanias, Klinika Bujqësore, ora 12:00-14:00.

107. Kilkis, Axioupoli, KAPI, 08: 30-15: 30

108. Kozani, Qendra Kulturore e Ptolemaidës, Pergamon 62, 08:00-14:00

109. Kozani, Qendra Shendetesore Kozani, ARISTOFANOUS 5A, 08: 15-15: 15.

110. Kozani, Sheshi Nikis, ora 10:00-13:00

111. Korinth, Teatri Komunal i Korinthit, Damaskinou 57, pranë universitetit, 08: 30-13: 00

112. Korinth, KAPI Vrachatiou, Vrachati, 09: 30-13: 30

113. Kos, rruga Hygeias, këndi i lojërave Pasanikolaki, ora 08:00-15:00

114. Lakonia, Farmacia Sociale e Spartës, 89 Evangelistrias, 9: 00-16: 00

115. Lakonia, Spitali i Përgjithshëm Molaon, 9: 30-14: 30

116. Lakonia Palestra e mbyllur e gjimnazit Molaon ora 09:00-14:00

117. Lakonia, Qendra Shëndetësore Areopolis 08: 00-16: 00

118. Larisa, Sheshi Qendror / Përballë Bashkisë, 8: 00-15: 30

119. Larisa, Sheshi OSE, ora 8:00-15:30

120. Larisa, Konservatori Bashkiak / Tarraca 8: 00-15: 30

121. Larisa, Ndërtesat e banesave të punëtorëve të vjetër KAPI Giannoulis 8: 00-15: 30

122. Larisa, Makrychori 9: 00-12: 00

123. Larisa, Bashkia e Nicës 9: 00-12: 00

124. Larissa, Tyrnavos / Hyrja e Bashkisë 8: 00-12: 00

125. Larisa, Vreshti KAPI 12: 30-15: 30

126. Lassithi, Bashkia e Vjetër e Agios Nikolaos, 09: 00-17: 00

127. Lassithi, ISOBOX, Oborri i Neapolisit, ora 09:00-17:00

128. Lassithi, Salla e Bashkisë Sitia, Sheshi Shatërvani, ora 10:00-14:00.

129. Lesvos, fillimi i Tregut, 10: 00-15: 00

130. Lesvos, Klinika e Tretë e Ulët, ora 10:00-15:00

131. Lesvos, Mytilene, 08: 30-16: 00

132. Lefkada, KAPI. Hije 3, 08: 00-15: 30

133. Lefkada, Lefkada Marina, East Beach, 11: 00-12: 00

134. Magnezi, KAPI Ag. Vassilios, Bashkia e Volos, Chatziargyri & Triantaphyllidis 08: 00-16: 00

135. Magnesia, Njësia Periferike e Magnezisë, Analipsi & Iolkos 08: 00-14: 00

136. Magnezi KTEL Ndërqytetës Magnezi 08:00-14:00.

137. Magnesia, Plazhi i Volos (përballë Universitetit) 08: 00-14: 00

138. Messinia, Kalamata – Salla “Alex. Koumoundouros”, ora 09:00 – 14:00.

139. Mesini, Kalamata, Pazari i Trinisë së Shenjtë, ora 08:30 – 14:00.

140. Messinia, Kalamata, Antikalamos, Universiteti i Peloponezit, ora 09:00-13:00.

141. Messinia, Kyparisia, Spitali Isobox, ora 09:30 – 14:30.

142. Naxos, Kisha e Agios Nikodemos, Chora, 7: 30-14: 30

143. Xanthi, Qendra Shëndetësore Xanthi, ISOBOX, Andrea Dimitriou 1, 08: 30-14: 30

144. Paros, sheshi Naousa, ora 08:00-16:00

145. Patmos, Skala, Qendra Kulturore Patmos, Patmion, 08: 00-16: 00

146. Paros, Sheshi Naoussa, 08:00-16:00

147. Pella, Bashkia e Giannitsa, Hadjidimitriou dhe Ethnikis Antistaseos, 08: 00-15: 30

148. Pella, Sheshi Ujëvarat e Vogla, Tsimiski 2, 10: 00-14: 30

149. Pieria, Drive Through Andromachi, Katerini, 08: 00-14: 30

150. Pieria, Sheshi Eleftherias, ora 10:00-14:00

151. Prevezë, Salla e Fondit Portual, El.Venizelou 20, ora 09:00-14:00.

152. Preveza, Bashkia Louros, Louros, 09: 00-12: 00

153. Rethymno, Salla e Qendrës Kulturore të Shën Ag. Georgiou, Kallithea, 09:00-14:00

154. Rethymno, Salla e Ngjarjeve të I.N. Ag. Κωνσταντίνου, Ηγ. Gabriel, 09:00-14:00

155. Rodopi, Ndërtesa e Bashkisë Venizelos, Venizelou 51, Komotini, 09: 00-14: 00

156. Rodopi, Komotini, Drejtoria e Përgjithshme e Shëndetit Publik, këndi Ypsilantou dhe Symeonidis, ora 10:00-15:00.

157. Rodos, Sheshi i Heronjve Archangelos, 09.00-14.30

158. Rodos, Spitali i Vjetër i Rodos, Papalouka 5-8, 08.30-15.00

159. Samos, Isobox K.Y. Karllovasi, ora 08:00-14:00

160. Samos, Isobox G.N. Samos, 08:30-14:00

161. Samos, Sheshi Valaskantzi, 10: 00-13: 00

162. Serres, K.Y. Serres, 08:30-14:30

163. Skiathos, Skiathos Port 08: 00-14: 30

164. Syros, Ermoupolis, Qendra Sportive D. Vikelas, 9:00-15:00

165. Tinos, KY Tinos, 09: 00-17: 00

166. Trikala, Sheshi Despotikou, 07: 30-14: 30

167. Trikala, Sheshi Kalampaka, 08:00-11:00

168. Trikala, KAPI 5, 09: 30-15: 30.

169. Trikala, Sheshi Oichalia, Farkadona, 08:00-10:00

170. Trikala, Sheshi Petrotou, Farkadona, 10:30-12:00

171. Trikala, Sheshi Fiki, ora 12:00-13:30

172. Fthiotida, Parking Komunal Galaneika, Alytroton Patridon dhe Agia Paraskevi, Lamia, 09: 00-15: 00

173. Fthiotida Sheshi Eleftherias Lamia 09:00-15:00

174. Fthiotida, Ekspozita Panhelenike e Lamisë, Shtëpia Botuese, Lamia, 09:00-15:00.

175. Florina, Klinika EODY, Epir 26, 08:00-14:30.

176. Florina, Amynteo, D. Makri 36, 08: 00-13: 30

177. Follorinë Qafa e Prespës 09:00-13:00.

178. Fokida, Qendra Kulturore Amfisa, ora 08.00-14.00.

179. Fokida, Qendra Kulturore Kyriakopouleio e Itea, 09.00-13.00

180. Halkidiki, Nea Moudania, Ish-kopshti i 4-të, Panagia Koryfini dhe Kalolimnou, 08: 30-15: 30

181. Halkidiki Nea Kallikratia Prane dyqanit te Komunes 09:00-15:00

182. Halkidiki, Galatista, E jashtme e një dyqani të komunitetit, 09: 00-15: 00

183. Chania, Atriumi i Bashkisë së Chania, 09: 00-14: 30

184. Chania, Qendra Kulturore Tavronitis, 09: 30-14: 00