Zajrret ne Greqi: Rritet në 97 numri i të vdekurve në Mat

763

Sherbimi zjarfikes ka njoftuar sot se shkon ne 97 numri i viktimave nga zjarri vdekjeprurës në Mati.

Sipas informacioneve të fundit, një 76-vjeçar i plagosur ka humbur jeten në spital në një gjendje të rëndë në Thriassio. “Numri i viktimave të zjarrit në Atikën Lindore deri tani është 97. Në detaje: numri i vdekjeve të identifikuara është 83 dhe numri i personave të shtruar në spitalet e Attikës ka arritur deri tani 14”, sipas shebimit zjarrfikes.

 

 
Këtë e pëlqejnë %d blogues: