Greqi /Prangoset shqiptari transportonte me kamion 50 kilogramë kanabis

78

Sot policia greke ka bërë të mundur arrestimin e një 60-vjeçari, i cili në kamionin e tij kishte fshehur në një vend të fshehur posaçërisht 50 kg kanabis. Automjeti vinte nga Shqipëria me destinacion Greqinë.

Në kamionin e tij u gjet ngarkuar një sasi të madhe kanabisi, ku u zbulua nga policia e Departamentit të Prokurorisë së Patras të hënën.

Ngarkesa e gjetur është 50 kg, sipas informacioneve të medias vendase pelop.gr ishte fshehur në një vend te fshehur të projektuar posaçërisht që u gjet në makinë. Kamioni që vinte nga Shqipëria u ndal në Autostradën Janinë, në lartësinë e Mesolonghit.

Shoferi 60-vjeçar u arrestua dhe kamioni u transportua në Patras, ku u kontrollua nga policia e Prokurorisë së Drogës
Këtë e pëlqejnë %d blogues: