I burgosuri sulmoi punonjësin e ambulancës dhe e dërgon atë në spital

107

Një i burgosur në burgun e Korfuzit sulmoi një punojës të ambulancës me një hekurin e një pusete. Ai u transportua i plagosur në spital.

Ngjarja ndodhi në oborrin e burgut të Korfuzit, kur punonjësit i ambulancës po prisnin të transportonin një të burgosur për në spitalin e Korfuzit.

Atje, sipas informacioneve, i burgosuri pacient, i cili ishte në gjendje tensioni, kapi grilën prej hekuri nga një pus uji dhe goditi me forcë shpëtimtarin e EKAB.

Si rezultat, shpëtimtari u transportua i plagosur në spital, ku pësoi qepje në kokë, ndërsa një ambulancë tjetër përfundimisht transportoi pacientin dhe të ndaluarin në spital.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: