Greqi: Rreth 10,000 azilkërkues janë bllokuar në ishujt e Egjeut Verior

Greqi Lajme

Lidhur me këtë magazinim të kthyer në hambare ku mbahen këta emigrantë të izoluar për shka të vonesave, jashtë Qendrës së Mikpritjes dhe të Shëbimit të Azlit, një grup azilkërkues në ishullin Lesvou, nga vendet e treta janë ankuar për vonesat në përpunimin e kërkesave për azil, ku në shumë raste tejkalon një vit.