Kryeministri Tsipras: Kemi krijuar më shumë se 320,000 vende pune

Greqi Lajme

Athinë – Pa zhurmë dhe pa bujë, gjatë vizitës së tij në Ministrinë e Punës, kryeministri Aleksis Tsipras, ka theksuar se është ministria më e rëndësishme në lidhje me rezultatin e betejës për të trajtuar krizën.

“Vizita ime në Ministrinë e Punës tregon dallimin në mes rimëkëmbjen virtuale e qeverive të mëparshme, me papunësi të madhe dhe rimëkëmbjen që ka efekte të dallueshme në jetën reale të njerëzve. Lajmi më i rëndësishëm pozitiv në vitet e fundit është rënia e vazhdueshme e papunësisë dhe rritja e punësimit. Ka një dallim në mes të tregimit të supozuar të suksesit të qeverive të mëparshme dhe  të asaj tanishme. Janë krijuar më shumë se 320,000 vende pune që kemi marrë përsipër, që kur morrëm drejtimin”, tha kryeministri Alexis Tsipras .