Partia Bashkimi i Centristëve: Marrëveshja e Prespës është kriminale për interesat tona kombëtare

706

Greqi / Krimi për interesat tona kombëtare “marreveshja qe prodhon rezultate negative” karakterizon, në njoftimin e saj partia opozitare parlamentare Bashkimi Centristëve marrëveshjen e Prespës.

Shkupi gëzon për rezultatet e prodhuara te marrëveshjes së Prespës, në funksion të referendumit në Kosovë. Shkupi “, thotë njoftimimi i partise Bashkimi i Centristëve se “Kryeministri tha se marrëveshja e Prespës, ndër të tjera, do të hapë rrugën për rritje te zhvillimit në Veri Greqise “.

“Gjuha maqedonase”, shton Bashkimi i Centristëve dhe, duke pyetur nëse “Z. Tsipras ka nevojë për prova të mëtejshme për të kuptuar se marrëveshja është jashtëzakonisht e dëmshme për të Greqia “? Ai përsërit se” do të luftojë për të anuluar në praktikë marrëveshjen e Prespës
Këtë e pëlqejnë %d blogues: