Greqi / Shperthen kengetarja shqiptare Foureira: Unë nuk kam vjedhur një euro të vetme nga shteti.

1042

Eleni është kthyer në Greqi pas suksesit të madh dhe duke fituar vendin e dytë në Festivalin e Këngës në Eurovizion në Lisbonë, dha një intervistë për Lifo dhe foli për gjithçka dhe gjithçka.

“Shumë emisione më bën pleh thjesht për ta bërë teme të parë, duke pretenduar diçka të rreme. Unë u trondita nga i gjithë vendi që unë dua të jem, papritmas media eshte kundër meje. Ata më lëndojnë, jo grekët. Asnjë nga ata që dikur më turpëruan dhe u frikësova të thoja se kush jam unë nuk do të më bëjë që të urrej Greqinë. Ata nuk do të kenë sukses. Doli Rachel Makri doli dhe tha se unë kam ngrënë paratë e Greqisë sepse u rrita këtu.
Unë punoj në këtë vend dhe jap një përqindje të madhe të të ardhurave të mia. Unë nuk kam vjedhur një euro të vetme nga shteti. Paguaj ERT me të gjithë grekët dhe ERT bëri 70% shikimin e ditës që këndova. Nga paratë e mia, znj. Makri u pagua kur ishte deputet.
“Nëse motivet e hedhjes poshtë ishin raciste, atëherë më vjen shumë keq. Shfajësimi është personal dhe nuk kam asnjë të fajshëm nëse arsyet janë thjesht artistike. Vlerësimi dëmtoi Qipronin më shumë se unë. Dëgjoj audiencën, ka fuqinë, jo pesë vetë nga secili vend që kanë një kulturë të caktuar ose që u kanë thënë atyre se për çfarë të votojnë. Nuk më intereson pikëpamja e tyre “.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: