Greqi / Sulm me Molotov jashtë zyrës KINAL(PASOK)

477

Një sulm tjetër me Molotov jashtë zyrave të partisë KINAL (PASOK) në rrugën Harilaou Trikoupi u zhvillua sot në orën 4:15 të mëngjesit. Nga sulmi nuk ka patur dëmtime dhe as lëndime, por as ndalime, sulmi është kryer nga një grup të panjohurish për policinë. Objektivi ka qene kundrejt forcave te policisë që qendrojnë në ruajtjen e godinës së partisë.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: