Turpi i mediave greke! Akuzojnë kryeministrin shqiptar për vrasjen e 35-vjeçarit

863

Çmëndet media greke, akuzon kryeministrin shqiptar per vrasjen e 35-vjeçarit. Gjithashtu forcat e nderrhyrjes se shpejte RENEA, njësi i vrasjeve, sepse nuk ka zbatuar rregulloren…

Rama akuzohet pas kesaj vrasje me mendimin cinik pasi ministri i Rendit ishte emeruar po ate dite dhe se ende nuk kishte bere betimin…

Ne kete çmendim kryeson televizioni STAR, nje kanal anti-shqiptar qe eshte dashuruar dhe perqafuar me padrejtesine dhe njeanshmerine, duke servirur ate cka nuk eshte reale. Por…

Një cmendim qe këto media tregojnë eshte se nguten dhe bejnë një propagande te tipi ekstremist, media qe askush ne Evrope nuk do ti deshironte ti kishte komshi. I servirin popullit video qe nuk përputhet me realitetin…qellimi dihet. Turpi vazhdon ende me akuza te tjera qe viktima eshte terhequr mbi 70 metra zvarrë i plagosur dhe me pas e kanë vrarë. Konkluzione para kohe, konkluzione qe vetem qarqeve te caktuara i sherben, turp…turp
Këtë e pëlqejnë %d blogues: