Greqi / Vazhdon operacioni “fshesa”, policia kthen 3.890 shqiptare

870

Sipas njoftimit te Policise se Greqise, per 6 mujorin e pare te 2018 jane kthyer ne Shqiperi per qendrim te paligjshem 3.890 emigrante.

Ne pergjithesi policia ka thyer 7,113 emigrante me kombesi te ndryshme. Theksohet se ne Greqi punojne dhe jetojne emigrante nga 140 vende te botes.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: