Greqi: Arrestohet në kufi shqiptari 37-vjeçar ndaj të cilit kishte urdhër-arresti evropian

Greqi

Një shqiptar 37-vjeçar është arrestuar në zonën e Follorinës, ndaj të cilit ishte në pritje një urdhër-arresti europian.

Një 37-vjeçar arrestuar paraditen e djeshme (07-01-2023) në zonën e Follorinës, nga punonjës policie të Repartit të Rojës Kufitare Kristallopigji Follorinë, në bashkëpunim me efektivë të Departamentit të Kontrollit të Pasaportave. i Kristallopigi Florina, pasi ndaj tij kishte një urdhër-arresti evropian nga autoritetet Italiane, për veprat penale të lëndimit trupor, dhunës në familje dhe përdhunimit.

I arrestuari do të dërgohet tek znj. Prokurori i Apelit i Maqedonisë Perëndimore.