Greqi : “Zbardhet” qyteti i Ksanthit nga breshëri

Greqi

Këto fotografi  janë imazhe që të kujtojnë nga dimri të thellë dhe i ashpër në qytetin Xanthi, por me nje ndryshim se sot nga Xanthi në mes të qershorit!

Banorët e qytetit të Xanthit janë habitur sot pas mesditë të dielën ku rrugët janë zbardhur nga  breshëri. Breshëri ka zgjatur disa minuta, si dhe kishte një diametër prej më shumë se një centimetër, në disa raste, ka krijuar një peizazh të bardhë rreth qytetit. Edhe pse në mes të qershorit, imazhi i qytetit dha absolutisht pamjen e dimrit dhe me stuhitë që kanë vazhduar me intensitet të madh.