Identiteti i grabitesit që mbeti i vrarë!

329

Grabitësi që mbeti i vrarë, Admir Murataj, një ish i dënuar dhe arratisur nga burgu i Trikallës në Greqi.

Detajet lidhur me identitetin e grabitësit që mbeti i vrarë na jep media e vendit fqinjë. Është media greke që jep detaje lidhur me idenditetin e tij. Bëhet fjalë për Admir Marati, një i dënuar dhe arratisur nga burgu i sigurisë së lartë të Trikallës me 2013 sëbashku me 13 të tjerë. Autoritet greke kishin dhënë alarmin se të arratisurit janë persona të rrezikshëm për shoqërinë.

Por pyetja shtrohet si ka mundesi qe ky person sëbashku me 9-të të tjerë të shëtisnin të lirë në Shqipëri dhe të mos biente ne gjurmët e policisë. A është menduar për dorëheqjen e drejtuesve të policësë dhe te vetë ministrit?