Islami :Tahiri killer me pagesë i Ramës për të vrarë prokurët dhe gjyqtarët…

Opinion

kaci ne focus-2Tahiri “killer” me pagese i Ramës për të “vrarë” të gjithë ata prokurorë dhe gjykatës që luftojnë krimin e lidhur me pushtetin, krimin në pushtet, pushtetin e kriminalizuar.

Kështu ka reaguar në statusin e tij në facebook deputeti i opozitës Kastriot Islami.

A mundet kjo bandë e Vëllazërisë së Vesit të miratojë një Reformë Perëndimore?

Drejtësinë nuk e duan kriminelët e thjeshtë, kurse kriminelët me pushtet duan ta venë nën kontroll drejtësinë!

A e kuptoni sesa naiv është debati për emërimet me 2/3, apo me teknikën e “vëndeve të rezervuara”…?

Vendi është në rrezik! Çështja madhore që shtrohet për të gjithë se bashku dhe seicilin nga ne veç e veç është ajo ç’rrënjosjes së Bandës Kriminale të Vëllazërisë së Vesit…?