Ja sa vite jetë humbasim nga duhani

Shendeti

cigarja te vret ne focusPirja e duhanit ka pasoja të mëdha në shëndetin tonë.

Në sajë të studimeve të kryera në këtë drejtim, konsumimi i duhanit ka pasoja aq të mëdha sa droga dhe alkooli. Studimet kanë llogaritur se një cigare mund të shkurtojë 14 minuta nga jeta. Kjo do të thotë se pirja në mënyrë të rregullt e 20 cigareve në ditë, mund të shkurtojë 10 vjet jetë. Studiuesit që janë marrë me këtë studim, ka vënë re se personat që konsumojnë duhan, ndikojnë drejtpërdrejt në jetëgjatësi.