Kancelaria gjermane Merkel feston sot ditëlindjen e saj…

426

Takimi i kabinetit të saj do të kryesohet sot, si çdo javë, nga kancelarja gjermane Angela Merkel, duke festuar ditëlindjen e saj të 65-të të saj. Merkel ka qenë kancelar i Gjermanisë që nga nëntori i vitit 2015 dhe ndonëse partia e saj, CDU, ka parë përqindjet e saj të bien në zgjedhje, popullariteti i saj mbetet i lartë.