Koncert madhështor në Athinë

Greqi Kryesore

Si asnjëherë tjetër më 29 prill të 2017 ora 21.00 në Athinë do të jepet për emigrantët tanë një Koncert Madhështor me artistë nga më të mirët e Shqipërisë, i organizuar nga stafi i Maksim & Armel Hazizaj.

Koncerti do të shfaqet në një nga sallat më prestigjose në Athinë, në rrugën “Iera Odhos” nr.18-20, në një këtë ambient të shkëlqyer ku kanë kënduar e kanë kënduar këngëtarë më të njohur vendas që lanë gjurmë në Greqi.

Në këtë koncert madhështor shqiptar do të marrin pjesë humoristi i njohur Agron Llakaj, si dhe këngëtarja e madhe Aurela Gaçe dhe Eduard Dema, Gerta Mahmutaj dhe Aldo Bardhi etj.

Emigrantëve shqiptarë për nga organizimi u jepet rasti për të parën herë për shijuar një mbrëmje të bukur në një ambient lluksoz dhe të përshtashëm për koncerte të kësaj natyre.

Stafi i organizimit ka venë në shërbim për komunikim për rezerve edhe dy numra telefoni:694 616 5480 dhe 693 118 3174.