Misteri rreth vdekjes së zv/drejtoreshës së burgut të Malandrinos

Greqi

Të gjitha mundësitë, qoftë edhe ajo e sabotimit, po shqyrtohen nga autoritetet për vdekjen në një aksident automobilistik të zv/drejtoreshës të burgut të Malandrinos. Një burg i sigurisë së lartë ku vuajnë dënimet të burgosur me dënime të mëdha.

Siç raporton televizioni Alpha, makina e gruas u gjet në një shkëmb, ndërsa zv.drejtoresha ishte nisur për në shtëpi dhe ndodhej në km 77 të rrugës kombëtare Antirrio-Itea, humbi kontrollin e mjetit për një arsye të panjohur, pa aty. duhet të ketë pak frenim në rrugë, dhe bie në një shkëmb 8 metra të thellë, ku ka goditur një strukturë betoni, e cila ekziston për të mbështetur urën në pikë.

 

Autoritetet janë në pritje të ekspertizës për makinën nëse të gjitha instrumentet kanë funksionuar në rregull apo nëse automjetit i është shkaktuar ndonjë sabotim, ndërsa është urdhëruar kryerja e një nekropsi, e cila pritet të zbardhë shkaqet e vdekjes së gruaja fatkeqe.

Madje, në janar të 2017-ës, në të njëjtën rrugë u vra drejtori i atëhershëm i burgjeve të Malandrinos, kur edhe makina e tij u devijua dhe u gjet në det. Ndaj autoritetet janë në pritje të ekspertizës për makinën, nëse të gjitha instrumentet kanë funksionuar siç duhet apo ka pasur ndonjë sabotim në automjet. Njëkohësisht është urdhëruar edhe autopsia e cila pritet të zbardhë shkaqet e vdekjes së saj.