Kotzia: Po shqyrtojmë kërkesën për dëmshpërblim ndaj Turqise

832

Ministri i Jashtëm Nikos Kotzias po shqyrton një kërkesë për kompensim nga Turqia për dëmtimin e anijes së Gardës Bregdetare në Imia më 12 shkurt te 2018. Në të njëjtin kërkesë Z. Kotzias sqaron se ministria “siguron mbrojtjen efektive të interesave kombëtare dhe identifikimin e menjëhershëm të veprimeve të paligjshme dhe pretendimeve të paligjshme të fqinjit dhe sistematikisht merr mbrojtjen e duhur të rastit”.
Këtë e pëlqejnë %d blogues: