Korfuz: Arrestohet grupi kriminale për trafikun e drogave

Aktualitet

Policia e Departamentit dhe Zbatimit të Drogës ka konfiskuan 2,5 kg heroinë duke shkatërrua këtë organizatë kriminale. Në arrestimeve e parë që u zhvillua të shtunën e kaluar (24/3) dhe arrestoi pesë anëtarë të organizatës kriminale, tre shtetas shqiptarë 28, 21 dhe 51 vjeç përkatësisht dhe dy grekë 38 dhe 57 vjeç përkatësisht, fillimisht konfiskuar më shumë se 800 gram heroinë, ndërkohë që hetimet në vazhdim policia e rastit, në mesditë të hënën (26/3), zyrtarët e Departamentit të Korfuzit Narkotikëve me ndihmën e qenit të policisë «VAMMA», të identifikuar në zonën Kavos Lefkímmi