Kretë: Zjarr në autobus me turistë italianë

624

Zjarri në një autobus ka shperthyer në rrugën Heraklion – Lasithi pak para Neapolis. Një autobus me turiste italiane, në kushte të panjohura deri më tani, u mbështoll me flakë.

Sherbimi zjarfikes ishte e shpejtë dhe ka eliminuar shperthimin e autobuzit.Për fat të mirë nuk ka të lënduar.